top of page

Sommerkveld på Spiren: Konserter

Updated: Jun 7, 2018
Vi arrangerer i hele sommer konserter her i bakhagen.

Lokale artister som har utmerket seg, deler fantastisk musikk med oss i herlige omgivelser.


Spiregården er et yogasenter i hjertet av Kristiansand, som også driver Spiren Kafé med sunn mat og drikke, en herlig bakgård og masse hyggelige folk. Bakgården er det perfekte sted for nydelige sommerkvelder med konsert og vakker musikk.

Konsertserien vil starte på fredag 22. Juni, og gå annenhver fredag fram til 31. August. (6 konserter)


Billettinntekter vil styres av et “Vipps det du vil”-konsept, hvor det er ingen fast billettpris - men publikum oppfordres til å vippse det de ønsker/kan. Alle vipps-inntekter går rett til bandet.


 


22. Juni

ROSSMAN (Duo)

Rossman har bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant norske artister og låtskrivere. Han er en imponerende ordsmed og lyriker, med en poetisk teft som kan matche flere av landets største rappere, mens han beveger seg lekent innen rock, country og vise

Han skriver om de store spørsmålene som den uungåelige kjærligheten, alt observert litt fra siden med raus rogalandsdialekt, skråblikk, sjarm og humor i alvoret. Her er det stemningsgaranti! Med singler som FRIARBREV og LYKKELIG som har blitt spilt på P1, P3 ++. kommer Rossman nå sammen med gitarist Edvard Sundquist og serverer en deilig, nedstrippet konsert proppfull av sjarm og stemning. Vel møtt.


6. Juli

NORA LEGRAND

Nora Legrand er er fremadstormende og spennende artist bosatt i Kristiansand. Med en sjelfull stemme leker hun seg i americanalandskapet, i en krysning mellom country og soul. Legrand har tidligere bodd i Tennessee og låtene hun har tatt med seg tilbake viser at hun hører litt hjemme i Norge, og litt hjemme i Appalachianfjellene. Presentert i et organisk lydbilde, forteller hun gripende historier om knuste hjerter og whisky.


20. Juli

OLE ALFSEN

Ole Alfsen m/venner spiller sørlandsk pop og kan by på kassegitar, mye harmonier og låter som stort sett ender opp med å handle om kjærlighet. Ole Alfsen er fra Kristiansand og jobber til daglig på Spiren kafé. De siste par årene har han skrevet en del låter på Norsk. Noe av musikken finnes ute på nett under navnet “Impropop” og mer vil dukke opp ila året under eget navn. Musikken består av ærlige og enkle tekster om sommer og forhold - akkompagnert av grenseløst sjarmerende, melodiøs og akustisk pop.


3. August

VERO NOAH

19 år gamle Vero Noah (Veronica Andersen) er en varm og vidunderlig ung artist. Fra den søvnige Sørlandsbygden Froland, har hun plukket opp musikalske elementer fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Musikken er en blanding av soul, R&B og akustisk folk, og sangene er som vridd ut av et ungt hjerte.

Hun lister seg stille inn på scenen med en gitar i hendene, og pirker deg forsiktig i hjertet fra første tone.

I mai kom ut ut med singelen “Fragile” sammen med den Oslo-baserte soul-stemmen Numa Edema. Låten kom seg inn på flere offisielle Spotify-lister, og imponerte Scandinavian Soul, som skrev: “The introduction of her angelic vocals is impactful. Reminiscent of Astrid S and Tori Kelly, Vero's vocals are exactly as she sings 'gentle and fragile'. “ - Andy Collins


17. August

JØRGEN DAHL MOE

Noen vil kjenne igjen navnet fra da Jørgen smeltet ungpikehjerter over hele landet i MGP Jr. i 2009 - og han har vokst mye på den tiden han har vært borte fra rampelyset. Nå er han tilbake på egne premisser og egen sound dypt forankret i rock, country, folk og americana. Han har fremdeles gitaren med seg, og har sjarmen i god behold mens han lirer fra seg catchy melodier på strak arm. I tillegg til å være en fantastisk stødig live-artist, har Jørgen en skattekiste av musikk med seg under armen, og man kan bare glede seg til kommende utgivelser.

"Jørgen Dahl Moe er en ny spennende stemme i krysningen mellom Americana, country og rock som slipper en sterk og personlig låt som minner om første gangen jeg hørte artister som Ryan Adams, Jason Isbell og Kacey Musgraves. En låtskriver med sterk signatur, og Jørgen har et drivende bra livebandet i ermet som skriker etter å begynne å turnere rundt om på norske klubber og festivaler de neste årene." - Askil Holm


31. August

SHEILA SIMMENES & PETER MESQUITA

Musikken er en blanding av brasiliansk stil og nordiske elementer i jazz, soul, pop og reggae. Sheila Simmenes (LEO - Love Exit Orchestra, Sam & Sky) har stått på scenen i Brasil, Portugal, Tyskland, Sverige, India og Nepal, og spilt samba og reggae med Kristiansand Symfoniorkester. Hun har jobbet mye med den brasilianske bassisten og komponisten Peter Mesquita(Quarteto D’Minuto, Thamires Tannous, Bruna Moraes og Daniel Conti) som utforsker dybden av folketradisjoner innen perkusjon og rytmikk i Brasil. Samarbeidet har blitt profilert i en rekke brasilianske musikkblogger og aviser, samt Rolling Stones Brasil og O Globo.

I sommer presenterer de en sammensmelting av varm nordisk og brasiliansk jazz, soul og folk.


118 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page