top of page

fre. 25. juni

|

Kvadraturen

Elisabeth Krohn-Hansen Kvartett på Spiren

Spiregården ønsker velkommen til sommerkonsert med Elisabeth Krohn-Hansen Kvartett fredag 25.juni. Elisabeth Krohn-Hansen er en ung sanger og låtskriver. Låtene hennes har tydelige røtter i nordisk jazz, med elementer fra folkemusikk, neosoul og jazzinspirert pop.

Tickets Are Not on Sale
See other events
Elisabeth Krohn-Hansen Kvartett på Spiren
Elisabeth Krohn-Hansen Kvartett på Spiren

Time & Location

25. juni 2021, 19:00

Kvadraturen, Dronningens gate 52, 4608 Kristiansand, Norway

About the event

Spiregården ønsker velkommen til sommerkonsert med Elisabeth Krohn-Hansen Kvartett fredag 25.juni.

Elisabeth Krohn-Hansen er en ung sanger og låtskriver. Låtene hennes har tydelige røtter i nordisk jazz, med elementer fra folkemusikk, neosoul og jazzinspirert pop. Hun har latt seg inspirere av musikken til nordiske musikere som Susanne Sundfør og Hanne Hukkelberg, samt lyriske jazzpianister som Espen Berg og Helge Lien.

Et gjentagende mønster i tekstene hennes er historier om mennesker i ulike livsituvasjoner. Tekster som setter humor sidestillt med det vonde skaper en spenningsfull kontrast i låtene. Musikken er leken, og tilrettelagt for musikalske frirom der improvisasjon og spontanitet vektlegges.

Konserten vil hovedsakelig bestå av selvskrevet materiale, i tillegg til fri vokal-og instrumental improvisasjon der musikk skapes uplanlagt.

I bandet har hun med seg låtskriver og pianist, Paul Aamodt Brandal, Henrik Bakka på bass og Viktor Ognøy Ekeløve på trommer. Alle er studenter ved Fakultetet for Rytmisk musikk ved UiA.

Konsertstart: kl 19.00 (dørene åpner 18.00) BILLETTER: https://tikkio.com/.../22406-elisabeth-krohn-hansen...

Pris: 130/170 (student/ordinær) NB: begrenset antall plasser. Husk å forhåndskjøp billetter før konserten!

Share this event

bottom of page